sayang sayang sayang sayang sayang sayang….

aku emo ari nih, atau lebih kureng Mj style jiwa kacau.

Si Ika, geng ketat blogger aku cum real friend kat London kata aku coudnt care less abt her. Aku tau dier bergurau ngan aku but it makes me think maybe betul aku x berapa sapa2 sgt dier skrg. For once aku admit sejak aku hilang phone semangat aku nak call/sms org nih mmg merundum jatuh cam org terjun bangunan. Sbb dulu time treo tuh senang banget taip sms macam guna keyboard ajer an d sume number aku store dlm tuh.

Anyway aku nak citer pasal entry mandom aku dlm the kek. But aku mmg not very people-friendly la lately nih. Malas yg sebetulnya. now pun aku mcm dah malas nak sambung entry nih sbb aku dah malas buleh. Oklah nanti aku sambung balikla..

korang sayang aku kan??

Advertisements

5 Responses to “sayang sayang sayang sayang sayang sayang….”

  1. matabulat Says:

    sayanggggggggg…heheheee

  2. rina Says:

    saya sayang awak jugak… lagi saya sayang kalau awak sambung cerita awak ini.

  3. wan Says:

    wasronggg?

    i lap u eling.. i lap all mjs oso.. sampai kering.. hehe..

    sabarrr..

  4. ummizz Says:

    wat happeng?? saya sayang awak jugakk

    take care

  5. mama ja Says:

    i lap you too.. hhehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: