once again i’m backkk

baru buleh masuk blogspot. Ampeh dopt com. Aku masih lagi tahap malas dewa tapi paksa diri masak gak 1-2 lauk sbb x lalu tgk lauk pauk kat param pun..setakat kuih muih murtabak gitu ok la…

dgn tekak asik nak tolak ayam daging..mahu tak kena gak masak even goreng ikan makan ngan kicap ker apa ker i dun care…

okies…aku nak kemas2 nak balik dahhh…ari nih tutup awal kami nak shut down system buat patching data. Balik awal lagilah buleh aku try bersilat kat dapur. Laki aku kata dier nak sup ayam, oklah buat lauk tuh utk dier and efi aku nak goreng ikan utk aku and sambal telur. Telur rebus, goreng dulu then sambal tuh tumis cam biasa tapi letak santan sikit ngan serai. Sedap sedap..aku dah terliur dah…

ok geng chalo…esok aku masuk opis. nak apply streamyx bagai then bulehlah berwireless kat rumah balik. and esok aku ader audit meeting. Aghhh tensionnnn….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: