citer prep raya

Saja je tiba2 rajin malam nih…

  • dilema nak beli kamera ker nak repair? sayang duit nih senornya.
  • aku dah dpt streamyx kat rumah nusa..jenuh membebel kat org tm lembap beno nak dtg kes staff nyer package depa takde dpt komisyen..tuh yg lembap nak dtg..haru biru..ptg tadi aku mengamuk2 kat 100 tuh terus dtg…
  • Dah try sume baju2 efi tadi kat dier. Ok, confirm takyah nak gatal2 beli lagi baju walau dlm hati aku cam nakc ari baju merah selai. Sbb amazingly takde baju kaler merah efi tahun nih kebanyakan biru and hijau(semangat BN vs PAS)
  • Sampin efi ok lagi tapi kena adjust hook kat pinggang ketat gelemak..tapi dier kata taknak yg baru nak pakai yg lama. OK jimat duit mak pak. Dah decide nak pakai sandal adidas. Itu jelah kena beli. Sbb tak sampai hati pulak nak basuh ajer crocs putih tuh and pakai raya.
  • Aku nyer baju dah selamat balik dr dimanikkan. 4 psg hantar sekali gus jumpa kakak baru jahit manik murah dan cantik. Now tgh tunggu yg officemate arwah mak aku gatal pi antar baju aku pi Indon jahit sulam. Jgn tak sempat sampai before raya dah. Tension aku nak melaram nanti.
  • Jaz pun dah settle baju raya per se. Sume lenjan baju yg aku angkut kat gold coast ari tuh. Aku meroyan belikan tshirt canterbury kat dier 4 lai selai pun dier tak pakai lagi. SO trus simpan raya and also tshirt polo time birthday ari tuh. Kalah mak mak beraya laki aku. Habis over nak beli jeans baru kat M&S dier kata. Kalau sempat or else cukuplah apa yg ader.
  • Aku smlm dah dpt habuan sandal raya clarks dr toklaki. RM228 takde discount. nasiblah labu, kes kesian tgk bini terkebil2 tgk heels berlambak dlm lemari pastuh buat muka seposen takde kasut raya. Layan la beli. Jadi aku dah berangan first daya raya sekeluarga serba biru gelap. Aku akan pakai baju kurung kain beli kat madinah ari tuh hadiah aki italian silk. Merasa makcik nak pakai kalau harap nak beli kat gulatis mmg aku x beli yg offer pun Rm400 4 metre. Lupakan saja. Pastuh pakai sandal clarks baru and bag coach. maklah paling vast..kekekekekek bverangansss ok. tup2 nanti aku mabuk duk rumah pakai tshirt ngan suar 3/4 ajer kan. kekekekek. Maaplah aku kan mmg beria2 beraya.
  • Okies…aku ngantuks. Kenyang. Ari nih berjaya masak tenggiri asam pedas buat julung2 kalinya. esok is ketam time. Yihaaaaa

p/s: sapa belum buat tag, cepat buat. Aku tag dah sume MJ. Aku nampak hanis, wan and rina dah buat. Hat lain aku x jenguk lagi.

Advertisements

5 Responses to “citer prep raya”

  1. - tety - Says:

    huhu giler meriah.. kompem raya sakan la mu nti…

    yg clarks raya tuh wedges yg belah ats die mcm ketupat tuh ker?? huhu aku suka tgk yg tuh…

    aku tinggal lg nk cari kasut raya kt danial, sandal pakai jek la yg adidas, selagi muat, pakai jek la labu… huhuhu

    p/s: aku pun dah buat tag tuh

  2. maisarah Says:

    Okler aku buat 5 bende

    hari tu pi mv nak beli kasut kt iman, iman tanak, dia kate kasut dah byk – merujuk kpd kasut pakai hari2 + kasut yg dah xmuat. sabo je lah. terus x jadi beli sbb nak cepat n iman lak byk songeh mase tu baju melayu iman pun lom beli lg ni..

  3. ummizz Says:

    mmg sakan beraya mak buyong ni.. 😛

    aku belom buat tag tu, akan ku buat juga, tungguu…

  4. matabulat Says:

    hehehee elin..aku nanti2 yer..maybe tahun depan lepas dah settle semua pindah rumah…now xde benda menarik nak citer psl bilik aku..waaaaaaaaaaaa

  5. wan Says:

    selamat hari raya maaf zahir dan batin to elin n co.. kalau da terkasar bahasa, tersilap kata, dan bermacam macam algi ter ter..

    tak dan lah aku nak tgk kasut clarks n beg coach mung ittew sbb mesti selisih di tgh jalan mhari raya ketiga. Nak buaat camno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: