ferris wheels

I am back in KL. 9 days of holidays with so many events on going with so many drama in between.

And its all tested and we love it. The sensational feeling. I’m loving it big time. Its all ours now. Thanx hubby, u made this happened. And I shall thanked my dad for helping us to get all the paperworks cleared up on time for our joyful ride yesterday from KT-KL. Hope u like yours too.

*On cloud nine*

Toodles peeps.

Advertisements

17 Responses to “ferris wheels”

  1. yatipruzz Says:

    o0o0 so this is the ‘big’ thing..sleek n elegant!

    post la gambar full kunci je wat per :p

  2. ummi Says:

    takmolah gambar kunci, nak tengok the real thing.

  3. Anonymous Says:

    stream ka???

    -matun-

  4. kaezrin Says:

    yati& ummi: ahaks…gamabr full kena tunggu..

    matun: aku bagi laluan kat hang la utk stream tuh…keter sedan ajer..:P

  5. SSC Says:

    memula ingatkan crv tp u mentioned it’s a sedan. civic ka or accord? ooohhh… 🙂

  6. Anonymous Says:

    stream takleh aa sebab no aircond maa kat belakang.. 😛

    sedan ka? accord? civic? city?

    wei awat jauh beli keta? beli kat kt lagi murah ka?? 😛

    -matun-

  7. SSC Says:

    weeii civic tu cun laaa..kelass .. 🙂
    congrats! (aci ke kata congrats?)

  8. Anonymous Says:

    wahh.. undisclosed benefits??? kasik cerita sket.. mana tau kalau best aku suh syed pi beli kat kt aje 😛

    btw, belum decide. tapi stream tak la. kang peluh2 anak aku. crv 5 seater so tak serve purpose. hahaha.. (macam la anak byk sgt aku nih :P)

    still searching for the mr right 😛

    -matun-

  9. kaezrin Says:

    kekekek waiting time lama sikit kat KT wheyyy sbb allocation units x byk compare to KL but well since tokey honda tuh bestfren ayah aku bulehlah aku taichi sana sini sikit okeh….

    btw bulehlah lenjan je terus accord or CRV tuh cunss hooorrrr br padan ngan hang and syed…camry baru pun cantik jugak la wheyyy

  10. Anonymous Says:

    ooo.. bestfren ayah ko ka???.. patut ahh…

    aniway, aku takmo sedan la! kalo sedan baik aku takyah tukar… 😛 buat apa beli keta kalo just for the sake of buying…

    p.s: tapi crv itu mmg sungguh menggoda.. hahaha

    -matun-

  11. kaezrin Says:

    then i would say go for the CRV…u wont regret it ok bebeh

  12. mamalisa Says:

    huhu..tahun baru kereta baru!

  13. shay Says:

    wuhuu new ride…padan le x sabar mau balik KT…

    letak pichas la..hang amik kaler apa?

  14. maimon Says:

    Accord ke Civic? Jgn City dah ler…. tak keless

  15. Aidan & Adnans' Mommy Says:

    Congrat! bila nak bawak kitaorg test drive.. huhu!!!

  16. Aidan & Adnans' Mommy Says:

    Congrat! bila nak bawak kitaorg test drive.. huhu!!!

  17. rozie Says:

    congrats!!
    murah rezeki kawan aku sorang ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: