i need help

i am bored with my work now. seriously. I do not have the motivation. It somehow died on me some time ago. How erkk??

Tolong………

Advertisements

7 Responses to “i need help”

  1. yati Says:

    elin..ko satu ‘boat’ dgn aku..wakakakaaa…aku dah xde mood nak keja..bosan semua ada..huhuhuuu

  2. kaezrin Says:

    kan yati..tolong..nih tanda2 nak kena benti keje jadi SAHM ..kekekekekekekek

    if only ader insan bermurah hati nk byr utang2 aku off course aku dah benti now …

  3. Anonymous Says:

    do work from home then?

    -queen’s lalalaland-

  4. IreneYaya Says:

    Elin, I dah activate ur account. Try login guna id and password yg u letak aritu. Still ingat tak?

    Lama x singgah sini…I dah nak meletup (37 weeks), tapi kena tahan until my parents dtg next week…Tiap2 malam bgn nightmare terberanak awal..huhuhuhu…

    BTW SAHM tu stands for wut? I dulu tak suka tak kerja, tapi skrg rasa best tak kerja…lepas habis hutang, jom join. Tapi kalau I nak keje pun nak keje dgn TM je, tanak keje tempat lain…despite the politics, TM ialah tempat yg sesuai utk ibu2 yg nak bekerja.

    Maybe u kena tukar angin apply different box, byk lagi department kat TM tu…tempat yg tak perlu travel, n dun need to stay back. Sure ada..InsyaAllah

  5. ummi Says:

    no worries. i got that feeling all the time and it’s been more than 10 years i work in this company hu hu.

  6. Aidan & Adnans' Mommy Says:

    why not quit ur job and open ur own business where u can work from home…

    lagi best tuu… be ur own boss

  7. Aidan & Adnans' Mommy Says:

    why not quit ur job and open ur own business where u can work from home…

    lagi best tuu… be ur own boss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: