haru biru day

Ini kisah malam semalam. My son, happened to be sleeping since 6pm. We anticipated he will go through a smooth sailing night and just settle for bed till this morning. Anyhow, at930pm, he wake up and suddenly mintak coco crunch with fresh milk. Mimpi ke apa si Efi nih, after dat, well, segar bugar and he straight away hooked to the pc.

Maknyer plak, lepas update blog hat 2-3 baris tuh, as usual, I am hooked to the TV and last night was the continuation of Damages. Dem, sapa ader DVD dat day, can I just borrow it and watch it at 1 go, malas pulak nak melayan and waiting under pressure to who what’s next. Dang dang!

Habis Damages, 11pm, light off, pc off, and how shall I get my all fresh baby to sleep. Adoi tension mak. Last year around this time pun, Efi ader macam sleeping disorder few days before his birthday. Pat him here, pat him there, get under the duvet, all trick doesnt work at all. Suddenly my stomach and anak tekak feel funny. Masuk toilet, terus uwekkk! Apa kes nih kan, tension makcik.

Attention diverted plak. Perut jadi lapar balik, at 1230midnite, I went down to the kicthen and both Efi and myself had egg sandwich. 1 1/2 piece each, with hot milo some more. then only we play geli-geli and i think we only goes to lala land around 2am. Gosh.

This morning, mmg haru biru. I cant seems to find the right way to even put on my clothes la. Then to make thing worst, baru ajer beberapa meter keluar rumah, Efi vomitted in the car, there goes all his brekkie on the car seat. tercemar duli. Well, what to do. things happened.

So, today is just a haru biru day. I just hope I shall remain calm and patient to face all these events. And week 36 begin.

Toodles.

Advertisements

8 Responses to “haru biru day”

  1. hana Says:

    saya! saya yang ada dvd season 1 damages… nak pinjam boleh, tapi bila mau jumpa nih! hehehe

  2. Anonymous Says:

    Adam vomitted yesterday, atas karpet kat rumah D. Abih satu ruang tamu ok. Memang dari tengah hari, dia dok sibok ckp stomach pain, tp cam biasa le I malas nak layan, knowing kids kan, auta je lebih.

    Then, about 3pm terjun tiruk kat dalam pool, ok je menten. Lepas tu kuar dari pool, sakit perot lagik.
    Lepas tu tarus sapu minyak limau Yuyi, ha amik kau ….teros tak sakit dah. Dia kata, my pain gone, sebab mummy letak minyak auntie D.

    Sekarang kat sini, tengah gah with Scarlett Fever ( cuba google ), most of the kids kena quarantine, as this fever bejangkit. Tak la kronik, buleh bagi antibiotik ajer to cure.

    He’s ok now, and tomorrow ada rugby training, and of course I have to kensel my makan makan activity …
    aisehhh

    -rini-

  3. kaezrin Says:

    hana: alah camna nak jumpa nak amik DVD..ahaks…

    rini: itulah risau jugak nih apa kes ntah si efi tiba2 muntah..yg mak nyer standardlah sume benda tak kena ajer skrggg…

  4. ummi Says:

    cuba tanya sikulat (smah). dia ada koleksi cerita ceriti

  5. Pinkwatch Says:

    alah.. semoga mak dan anak cepat2 siaht dan ceria macam biasa… scarlet fever tu kan rini.. fahim pernah kena masa first year datang sini dulu.. huhuu.. abih merah2 satu badang….

    take care elin..

  6. sikulat Says:

    oh.. baru nak anta comment.. ghupenye telah di promote oleh ummi. hehehehe.. Currently saya belum download.. but can be done.. specificly nak tgk episode brape? atau nak sume episode ? ada 1-13 jek saya tgk nih.. betul ke?

  7. iamja Says:

    sian efi… get well soon. sabtu nie bleh celebrate birthday..

    firman pun muntah2 gak semalam.

  8. zatul saliza Says:

    ameer last 2 weeks sessi dia termuntah dlm kete. for no reason. tp rasa dia sakit perut kot sbb mlm tu dia kata sakit perut lepas letak minyak angin cam rini buat tu terus hilang sakitnya. 😀

    have a good rest dear mom & son! I shall see you soon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: