11th day


up close and personal
Originally uploaded by Elin

bambambam..

esok nak ke apsh utk perfomr the circumsize. Ari tuh x dan buat sbb ader jauncide ari discharge dr amin lak dah ader scheduled operation. So tmrw is the big day. Be strong khazin. Soon, u will be joining abang’s boat.

Advertisements

10 Responses to “11th day”

  1. Anonymous Says:

    Comelnyer Khazin, …putih melepak, gebu segebuuuu nyaaaaaa !.

    Nak gegetttt je rasa.

    – rini –

  2. syaula Says:

    owh.

    khazin nak jumpa tok mudim esok. be strong oke.

  3. ummi Says:

    banyak muka papa dia kot. senangkan bila boy dah circum masa kecik2. nak cuci lepas cebok/ken**** pun senang.

  4. Anonymous Says:

    elinnn, comelll banget khazin nih…putih melepak… tang putih tu ikut mama dia laa kan.. kami camne nak dpt putih gebu camtuh…dua2 sawo matang kekekekekke
    efi pun untung ikut kaler kulit u.. kalo ingat efi mesti ingat tang rambut ‘pakai tgn pun bulih’ dia tuh hehehe
    ishhh siyes geram sgt tgk khazin nih… dia cam dah beso jerr… padahal baru 11 ari..
    ingat nanti nak pi tgk elin kat umah laa kot… arituh tak sempat nak pi kat apsh..

    -semut/ziana-

  5. Pinkwatch Says:

    tulah.. geram sungguh rasa nk gigittttt.. comei ngatt!!

  6. yatipruzz Says:

    comel lote putih gebu!

  7. rina Says:

    comeiiinya khazin…tiba2 jer rasa nk baby kecik. hahaha

  8. CikPuanMuda Says:

    dulu ingat nak circumsize my bb waktu kecik tapi hubby tak bagi.. tak sampai hati katanye… tapi kalau buat time bb senang jaga kan? luka pun kecik je 😉

  9. ummi Says:

    elin, tumpang ek.

    cikpuanmuda ~ mmg lagi senang nak jaga kot. luka kecik, cepat baik. tayah pantang2 sbb dia cuma minum susu jek. tayah pujuk2 beli keta mainan kalau nak circum. paling2 pun mgkn merengek bila dia ken****, pedih sikit kot.

    mula2 husband saya tak berapa setuju jugak. tambah pulak anak saya kena vacuum, kepala lembam and lonjong. maknya degil, kasi circum jugek. now that we’re expecting another boy, dia lak yang beriya2 suruh circum before discharge from wad nanti.

  10. aida Says:

    alamak, anak2 terunaku dua-dua tak kena sunat lagi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: