of books and wireless

Nak jadi kisah, wireless router suspected kena sambar petir/guruh. up2 ajer hilang connection. Damn. Tak koser nak tarik streamyx ADSL modem dr bawah ke atas or turun bawah ngan laptop buat manual connection. Mak kan dlm pantang okeh. So, rasanya 2-3 hari la tak bertenet. But I get myself fully occupied.

I am hooked. I need to get the 2nd book of Ayat-ayat cinta. I should blame the twins (u know who u are ladies) for making me hooked up to this. Aida/Aini, Dah khatam 3-3 buku nih. camna nih?? kalau awak nak dtg bawak buku lain okeh!

Toodles peeps!

p/s: dah beli wireless baru pun. Dan ari ni berani-beranikan diri turun bawah, siap buat nasi beriani for lunch cum dinner tadi. Turun dr kul 10 pagi and terus melepak bawah sampai maghrib tadi. Esok, rasa nak rehat kat atas jela, badan rasa x leh duduk diam bila kat bawah, sume benda rasa nak sentuh, jad baik hibernate kat atas dulu la.

Advertisements

5 Responses to “of books and wireless”

  1. aida Says:

    hehe.. rajin hari-hari update blog.
    ok, nanti kita cari kat rak buku HES yang lain

    told you that you will get hooked 😛

  2. aS_c0mei Says:

    askum kak..

    sy rs la…kak aida/aini ni senior skolah sy dulu la..dia mrsm PT dulu ke?dia kembar……….

  3. aida Says:

    best kan best kan best kan???
    hahaha
    dah cakap, nak buku lain dia?
    kami korek nanti 😛

    yes, as. kita org ex PT dulu, pmr 95

    -aini using aida’s account

  4. Suhaiza Sa'at Says:

    pergh, tak sangka jumpa ko aida kat sini… aku sesaje je invite tuan blog ni tadi from susuibu… hehhe

  5. Suhaiza Sa'at Says:

    pergh, tak sangka jumpa ko aida kat sini… aku sesaje je invite tuan blog ni tadi from susuibu… hehhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: