terkini dan sensasi

Mmg cepat ajer khazin nih membesar ngan jaya. Hasilnya….

Hari nih khazin titon atas katil mama, mama malas nak bent angkat letak dlm cot. bahagia ajer nampaknya.

Toodles peep!

Advertisements

4 Responses to “terkini dan sensasi”

  1. aida Says:

    besarnya khazin!
    best dpt susu ibu yer 😉

  2. haiza Says:

    masa baya ni best kan..terasa comelnyer..baiknya..geram jer ngan baby..masa ni tak teringat pun segala kesakitan masa nak bersalin..tapi bila dah beso (mcm irfan(4) dan afiq(3))..geram lain plak…dgn masing2 bergaduhnyer..tapi tanpa diaorg sunyi tak best plak sunyi jer umah…

  3. Anonymous Says:

    bila tgk pic babykan, terasa rindu nak ada baby kecik..

    tapi…. bila diorang dah start pandai bejalan… semput okehh!!! mmg tobat jek rasa 😛

    aniway, budak2 time tido mmg muka cam angel jek.. sejuk mata memandang 🙂

    -matun-

  4. mylife Says:

    comelnyer lah khazin… ikut muka saper ni elin? rasa nak cobit cobit pipi dia tuh… hiks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: