sicko

I am turning upside down.

First Khilfi caught a viral fever bug on saturday. Dang! The complete package la, demam, selsema and batuk. Dlm pada duk bising2 jgn dekat ngan adik and all, susah betoi, he cant be seperated. Sayang sgt kat adik.

Last night, khazin ader temperature sikit. 37.7 adeh hidung berair and batuk sikit. Takdelah teruk sgt adik, but still kena amik some medicine and off course member tak suke and x comfortable. Kecik sgt lagi kan. Adeh. Stress mak. Btw Khazin is already 5.6kg. Berat okeh. 1kg up since 30 days old.

ANd la nih, mak nyer dah start sakit tekak plak. Tolong!

Advertisements

3 Responses to “sicko”

  1. aishah badaruddin Says:

    semoga semuanya cepat sembuh.. my baby luqman pun baru je baik dari batuk kahak + selsema.. seminggu tu.. legaaa sikit skarang

  2. mylife Says:

    skrg mmg musim lah kan… ana haiza dua dua org pon dah demam bagai gak…

    i pray for their fast recovery elin…

  3. mom2Que Says:

    i penah experience dua2 demam panas > 39deg at the same time. plus other combo of runny nose, tight chest etc. adehhh penatnya tuhan je tau. sib baik adik dah one yr plus time tu, so tak le merengek bagai cuma as a mom mmg tak lena secuit pun dok risau all the time. sponge both bergilir2, on my own. but the experience taught me a lot, how i love being a mom, and i’m sure after that day they love me even more.

    🙂 take care babe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: