what’s up doc?

Weekend yg panas dari segi weathernyer and also hectic dengan activity.

Saturday
– Parents and teachers day at Efi’s kindy
– The Garden’s Pre Father’s Day outing
– Had lunch at Tony romas and satiated tahap dewa, takde gambar coz too hungry to even take the camera out from the bag
– Another splurging session at M&S, mampus la tahap dewa berbelanja 2 hari beturut2 ke M&S
– Pusing2 sampai pening.
– Aki drop by for a sleep over

Sunday
– Berbreaskfast with my dad, and say goodbye coz his leaving for KT already with his gift, hope u like it.
– wedding BFF aku kat Sijangkang, makan dgn maha hebat sbb Ika pegang khazin. Yippie.
– Makan cuppies Anna yg sedap tahap dewa.
– Balik rumah, tgk org selongkar barang dr kotak and I am book rich again! Thanx BFF..

I am too lazy to type a proper sentences. Harap maaf.

Advertisements

5 Responses to “what’s up doc?”

  1. aida Says:

    bestnya tgk cuppies tu 🙂
    the best part is when i saw both your kids in the stroller.. tabik spirng ok..
    my kids semua sekejap je life span dengan stroller (this includes fahri :P)

  2. ::zuraimah:: Says:

    eiii sama la kite ada 2 stroller…tp la ni tinggal satu je, si adik xmo duk dlm stroller…

    by d way…story sket ape ada masa parent meet teacher mtg tu…

  3. ummi Says:

    akak toksah haraplah nak shopping atau makan dgn aman kalau outing dgn budak2 tu. ada je kerja diorang, particularly Iman. hatta nak beli baju selai pun susah. kalau nak shopping mmg kena ambik cuti.

    sungguh comel budak berdua tu. and tgn khazin dah berkatang-katang gitu.. who can deny khasiat susu ibu, kan.

  4. kaezrin Says:

    aida: oh yes anak2 ku amat lah menyukai stroller ok..khazin pun in training so far so good ygs ebetulnya jarang bwk kahzin kuar sgt but okla setakat ni…khilfi tuh mmg suke sgt duk dlm stroller mmg leceh jugak nk angkut 2-2 stroller but byk pro lagi rasanya.. 😛

    zuraimah: alah takde apa sgt dier citer pasal anak2 nyer perkembangan..tunjuk buku hasil kerja and all…and then citer anak kat school sume cam na…one-n-one ngan cikgu..its a good thing jugak…seronok jugak

    ummi: ahaks..iman tgh nak test will power ummi dier tuh…mmg khazin membesar sgn jaya nyer macam pimp up dah body dier tuh..

  5. Munie Says:

    bulatnya khazin! tomeilah abg n adik. sehat dua2. berkat bfeeding! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: