dangerous zone

I am declaring my office as a dangerous zone. Not only its too close to all hip and happening shopping mall, but every now and then, there will always be all kind of sales and booths being set up selling all sorts of stuffs.

Today I spent some moolah buying home deco stuffs. Damn.

Last week was the monthly bazaar where some damages has been done to buy some materials and tudung.

Aiyo, tak kuar mana-mana pun duit habis. And do not get me started on online purchase plak. Scaryy!

Advertisements

10 Responses to “dangerous zone”

  1. ummi Says:

    i missed that again huh! dok rumah pun shopping jugek cam akak ni ha. tak leh tahan you. online pon online lah..

  2. CT Says:

    AGREED!!!!!! hehe me able to tahan nak p visit casa-impian tu. last week bazaar, managed to tahan x p for 4 days…last day tu spoil plak…:P aiyaa…lagi mau berjimat..lagi banyak godaan…huhuhuhuh

  3. mrs noba Says:

    ahah…terbabas lagi ke kaezrin?

  4. Erna Says:

    ekekeke…
    i dah lama terjebak with online shopping semenjak duk sini beb! habisla i lepas ni sebab yg depan mata pun melambak..yg online pun dah hooked! šŸ˜›

  5. kaezrin Says:

    ummi: itulah yg online online..hat depan mata lagi adehhh

    ct: wahh bagus awak..akak dah baper hari tahan x gi ari nbih terjebak ok..

    mrs noba: terbabas baik punyerr…x hengatt ok…

    erna: itulah online lagi hat depan mata lpas nih kalu tiap2 malam harap duit jatuh dr langit

  6. Zatul Says:

    kalau berduit mmg tak leh thn….hehhehe…
    cuba tak de duit..nak beli apa pun tak leh…huhuhu…

  7. Ummu Auni Says:

    pandai ek buka gerai kat bawah tu…
    tak pasal2 berlubang pketku
    but, i am able to resist temptation sampai sekarang ni, hehehe

  8. Ms Lola Says:

    It is indeed!! Bagi mengelakkan diri drpd terjerumus ke alam kerosakan poket, silalah berkurung dlm toilet šŸ˜›

  9. Anonymous Says:

    Nasib makcik takde kredit card, kalu tak sure jugak tejebak. Tapikan, I would prefer pegi kedai beli lah darik online nih. Sbb boleh pegang, boleh telek, boleh rasa, boleh buat mcm mcmm, puas hati baru beli …

    -rini-

  10. Farra Says:

    hihi bahaya tu
    alhamdulillah saya dok annexe so jauh dr dangerous zone tu!!!
    tapi sejak minat investment ni tetiap bulan tangan mmg gatal nak menyimpan aja….jom mulakan pelaburan anda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: