craving

I am craving for so many things right now. Nothing extraordinary pung, just the usual food stuffs. It just mana satu nak hadap and pelahap dulu 😛

  1. Dim sum quality hotel -checked. appoinment with Jules this friday.
  2. White chocolate macademia cake by SR – lunch nih nak pi beli 1 slice (habislah mencanak2 menternak lemak)
  3. JCo Heaven Berry – it has been some time…
  4. Big american breakfast La Bodega – bila nak dpt ni??
  5. Paella set La bodega – I remembered the last time was with Azza, Zatul and Ziana….
  6. Peria goreng Nirwana Maju
  7. Steam fish yang pedas and nasi panas – kat mana erk sedap, any ideas???
  8. Nachos by Chillies hmm yummeeeh
  9. Nasi dagang Joh.. tolong KT Clan ader chance dok nok beli ni wat mari ari khamis nih???
  10. Pineapple cake upside down macam mama sokmo buat. Guane nih, Mek yan sila check buku resipi harus godek nok kena buat cake nih.
  11. Roti telur bawang pelita jalan ampang.
  12. Nasi padang puti bungsu yap kwan seng
  13. Bountiful ribs tony romas

Mampusla nak makan tahap dewa. Sue me, I am on high PMS mode and red flag alert tahap dewa.

Toodles peep.

p/s: no i am not pregnant u silly!

Advertisements

8 Responses to “craving”

  1. matabulat Says:

    Ya Allah..panjangnya list hang elin oooi..heheheee

  2. Zatul Says:

    oi oi oi!!!! skang ni nafsu mkn tgh naik… siap buat kuah yong tau fu kat sini ha.. nak mkn ala2 dim sum gitu hahaha….. i pun dok teringat that paella kat la bodega. Wait for me lah kita pi makan lagi! DD ameer suka steam fish kat Amarin heavenly thai kat Mid Valley tu tp i tak leh mkn sgt coz lepas mkn gerenti gastrik sbb pedas!

  3. ezian Says:

    owossss…nok mari esok doh baru nok wak list makananggg…haissshhhh!!!! bakpe dok kabo esok terus…ehehehe….tp joh le ning dok jual doh pagi….kalu nok kene order…..

    p/s: hok petingnyer esok aku siap bwk beras ke mung….mende agih nok kirim nih? sila buat list..

  4. Anonymous Says:

    yang dimsum kat Q Hotel tu, mmg wajib. Pelu jadik acara tahunan okeh, ujong tahon moh kite serbu lagik …!

    I heard from a friend, Krispy Kreme nak bukak ( or dah bukak ? ) kat OU ( ke The Curve, sorry mak failed bab bab shopping complex kat KL, asal balik je ada jeee menda baru ).

    -rini-

  5. kaezrin Says:

    yati: mmg panjang aku tgh mode nak makan ni.. 😛

    zatul: ok awak balik ajer kiter gi paella ok..

    mekyan: oh berasku…..tudung ku jgn lupa okeehh

    rini: ye ker..awat mak tak tau..harus ku redah nanti pi cari sugarglazed ittewww

  6. Anonymous Says:

    steam fish sedap (thai style esp stim limau)try Restoran Alisara located at Puchong Indah (inside Puchong Perdana)

    Your silent reader

  7. Anonymous Says:

    jom lerrrr La Bodega!!!!
    teringat ler sambal terung. Set utk 2 org sebat mkn 4 org tp kenyang kan? oh teh chicken mushroom too…

    -azza-

  8. alin5479 Says:

    amboi seleraaaaaaaaaaaa
    i dah slamat mkn itu donut semlm! masa queue beli, teringat kat u. if berjiran, sure i tapau fer u=P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: