sunday night live

Still in Penang. 😛

Dah pekena Line clear ari ni. Worth the queing. Udang bagak giller and murahs ok..Kalau kat KL mahu puluh2 riban. 2 kali pusing jugak searching for the stall. Its all worth it.

We also did some sightseeing. Now waiting for hubby to take his shower so later we can stroll along the famous feringg*hi night market.

Toodles.
Advertisements

5 Responses to “sunday night live”

  1. Anonymous Says:

    comelnya khazin dgn swimsuit!

    ika

  2. Anonymous Says:

    I memang tak konfiden nak drive in Penang. Takut. Traffic mmg terok, tambah lagi dengan mat mat motor nih ..haiyo !.

    Penang mmg best bab makan. Still murah dan sedap !

    -rini-

  3. ummi Says:

    amboi.. sakan. en tebby sure tak larat nak menjelajah bagai camgitu. enjoy your cuti2 okies.

  4. wawa@Mummy Iman Says:

    bestnyer stay kat Golden Sand…
    If elin nak beli VCD with good quality pics, wawa slalu beli kat gerai sebelah parking 3 ringgit..next to Long Pine Hotel…depan restaurant Arab (tp lupa nama)…
    Kalau nak try garlic naan, tandoori n chicken beriyani yg best, try lah kat Kapitan depan Queensbay Mall…
    If nak try ikan bakar yg best n murah, boleh pegi Teluk tempoyak…ada kg nelayan kat situ…

    p/s: both boys comel sgt..Khazin nampak mcm dah besar lah 🙂

  5. Mommy Hafiy Says:

    owh rindunya…tempatkan jatuh lagi dikenang..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: