tokkok betul

Imagine my horror when the hypermarket nearby my place with its famous tagline “everyday low price” sell this at RM50.99 for M size 66 pieces. Dang!

Advertisements

9 Responses to “tokkok betul”

  1. Farra Says:

    habeh tu beli jugak ke kak??
    sy guna drypers..tesco offer now RM30.99 only

  2. Ms Lola Says:

    Waaaa… (Tp I tak pernah beli pun Huggies Merah ni) 😛

    Kalau dah rega cam tu, baik beli Mamypoko.

  3. ummi Says:

    i buy huggies merah n biru interchangeably, mana yang murah, itu yang dibeli. kiranya pengguna setia huggies sejak zaman anak sulung 7 years back. 50++ is definately sgt mahal. plg mahal pernah beli huggies some years ago at RM57! la ni kalau tgk mencecah RM45 je, berpeluh nak beli.

    pernah try drypers, budak2 ni gatal punggung pulak.

  4. kaezrin Says:

    itulah sy mmg pengguna setia huggies merah ni..carrefour pun naik rege rm50.49 apa citer ni…

  5. mak farhah Says:

    better guna mamypoko if harga dah smpai mcm tu.

    nmpak gaya kena atur anak awal2 u tinggalkan diapers.

  6. kaezrin Says:

    itulah pasall

    ho0rror la..

    but khazin br 4 montsh old..efi mmg dah lama x pakai pampers…

  7. haiza Says:

    hmm..memang betul..anak kita guna huggies jugak, kat giant low price 50++ terperanjat..padanla dia buat offer bulan lepas rm32. rupanya nak naik harga! kat jusco rm43.

  8. mom2Que Says:

    fuiyoo mahalnyer. sib baik sempat rembat 10 pack last month @ 32.99 buat stock 2 beradik utk 3 bulan. lepas ni confirm kena toilet train.

  9. Izwa Says:

    Hi, I dulu satu skolah ngan ur hubby. Saja nak share info kat SOGO kekadang saja buat murah jual Huggies ni, tapi tak advertise. Sape2 yg bernasib baik dtg sogo masa tu dapatlah. Ofis I mmg dkt dgn SOGO. Bila offer yg merah harga RM31. Masa member sale harga RM25 jek. Yg biru bila offer RM30.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: