Stock Take


Re-org…
Originally uploaded by Elin

Nih kes semalam berkobar2 gi buat marketing kat pasar borong and nafsu membeli ikan and lauk yg kritikal. Dah pening nak menyusun. Pening kepala nak susun lauk dlm peti es skrg ni.

Laki ku sudah ajak survey freezer baru. We’ll see how.

Advertisements

8 Responses to “Stock Take”

  1. mum2h Says:

    waaa…ini kena cari fridge tiga pintu ni

  2. ms lola Says:

    BNYKNYA!!!!!!!

  3. mrs noba Says:

    WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!

  4. ummi Says:

    wahhh… jeles. jeles. stokku sudah terjejas. bulan puasa tak larat nak nyusu direct sampai ptg. lembik lutut maknya.

  5. CT Says:

    wowwwwiiiii
    kak elin…org pakai freezer ni…cube tgk kat link ni http://szuraimah.blogspot.com/2008/02/upright-freezer-new-bf-essentials.html

    contoh simpan susunye kat sini http://bp0.blogger.com/_8LIe6lNmL7Y/R-xCA57LCNI/AAAAAAAAAHg/_9ughQflz4E/s320/DSC00115.JPG

  6. CT Says:

    eh alamak link mcm salah je…tgk kat blog la under label breastfeeding ek..:)

  7. fatin Says:

    OMG…is that your EBM stock? banyaknye!!I never have this chance of having so much stock. dulu2 pam kais pagi mkn pagi jek. how do you do this? ish..nt if i preggy again, hrus berguru lg dgn u nih ya!

  8. mylife Says:

    elin, dah gaya yg suka msak cam ko nih, n ada kt clan lah bagai lah, sila lah jgn tolak ajakan suami mu itu… beli freezer sajork cukup, yg cam kat kedai tu. sort freezer ice cream tuh… sonang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: