hangat hangat tahi ayam

hangpa tau dak??

Mak tgh gatal tgn nak online shop. Tapi mcm tak tau nak beli apa. This is just the ‘gatal’ urge on buying things. No i am not talking about handbag ribu riban. Just a small tiny things macam rompers baby ker, tudung sweet2 ker, small home deco ker, tshirt2 budak on sale ker, or maybe small wrislet will do. kakakakakak..

horror la. Nih la bahana bila server meletup. Yes u ols, server sistem we all kaputs yesterday. UPS dier meletups. so satu keje pun x jadi la nih. Mak punyer user menjerit2 ajer tapi dah antar official email everything will back to normal by tomorrow morning.

Tuh yg mak macam ayam berak kapur, bosan. Keje byk tapi malas. Macam ala2 raya mode gitu.

Tapi sungguh mmg rasa nak beli something online lepas tuh buleh dpt parcel. Yes, I like.

ker ader sesapa murah hati nak bg advance birthday gift. Top of my list now is 1) LV neverfull 2) Samsung Omnia. kakakakakakaka hina tak???? Well I guess I just must keep on dreaming. In my state now, even i do have the money i still cant bring myself to spend thousands on 1 handbags or even splurge on high end phone when end of the day I just use to send and received call and text my friend for gossiping. So far hati saya masih utuh dan tidak goyah. But i do love those nice smell of leather …i so in love. seriously. Tidak ada salahnya menyukai kan?

Dah jgn di layan mak yg tgk biol.

Advertisements

8 Responses to “hangat hangat tahi ayam”

  1. noba Says:

    keh keh…tgh mode raya lagi?

  2. Wawa Says:

    i know the feeling.

    haha..

    mmg gatal la tuh.

    semenjak raya i dah tak beli apa2 online, tapi amsa cuti aritu wah sakan.

    🙂

    happy shopping anyway.

  3. the cheeky wife Says:

    the agony of buying online: the waiting

    the joy of buying online: the arrival…mcm budak kecik tergedik nak bukak present

    overall mmg addictive gile

    yg benar,
    saya yg baru dpt ‘present’ hari ni
    hahahah

  4. Erna Says:

    kwang..kwang..kwang…
    ye, menunggu barang daripada abg post tu memang mcm menanti pakwe punya surat cinta! hahahaha kalau buleh takmo kuar rumah pun takut terlepas!
    hape lagi.. pilih2 masuk bakul dan zap zap zup..tunggu barang sampai! syioknya!!!

  5. Anonymous Says:

    salam..sorry ..nak tanya ttg tudung munawwarah .. ke lima2 tu yg berbelah tengah atau pun yg tak berbelah? dan awningnya tu yg thai silk ye?

    terima kasih ye.

  6. elisataufik Says:

    i had to google LV Neverfull to see what it looks like.
    huyo USD700 ke.. tak mampulah mak.

    I just guna handbag RM68 (price after sale) yang Taufik bought for me kat Giant aje lah.

  7. Tyha Says:

    Hehehehehe…senyum sendiri baca posting mode raya x habis lagi ni…:)p

  8. kaezrin Says:

    mrs noba: i guess so..actually bukan masalah mode raya sgt lebih pada mode bercuti..:P

    wawa: got 2 sippy cups and 2 rompers for khazin..kekekekeke

    che pah: nk tgk hasil rembatan ok…

    erna: mmg syiok ok…duit habis x sedar..

    anonymous: i have a mix of belah and x belah..and yes i bought the thai silk awning…

    kak lisa: becoz its usd700 la buatkan I keep on dreaming…..mmg beyond my budget,..so much that I like it..i keep my money beranak somewhere la.. 😛

    tyha: slmt hari raya tyha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: