on your mark-set-go

Bahana kalau berworkshop di hotel di tengah-tengah MidValley. At this moment dah macam-macam plan dlm kepala.

Intention dlm kepala tgh sync nicely ajer. Kalau ke utara nampak kedai tuh, ke selatan nampak itu, kalau panjang sikit langkah boleh ke Garden. Lumayan ni.

Whatever pun, I do not plan for anything big. The plan is just to scout for another nice comfy  2 in 1 (work and leisure) presentable sandals cum shoe looking. With this pain, I definitely need a good base. A totally flat shoes pun tak boleh, too high is a big no-no. So we’ll see.

Thats the first essential item top of my list. .

The rest…Saksikan jelah apa pekdahnya nanti.

Advertisements

6 Responses to “on your mark-set-go”

  1. IbuHaziq Says:

    hehehe…mmg tk sabar nk tgk outcome nyer.nnti share ek :p

  2. emly2175 Says:

    for sure are yg terover shopping ni Elin! 😉 lunch makan aper ye nanti? sooo many option ni kat MV?

  3. Anonymous Says:

    oits!

    aku tumpang promote clearance sale ku diblog mu ini k? hehehe

    ada gambar kaki efi on the boots pics, itu not for sale don’t worry!

    http://otakrandom.wordpress.com/2008/10/23/clearing-clearing/

    -nonah-

  4. mrs noba Says:

    kuang kuang kuang…
    apakah agaknya hasil tangkapan? 🙂

  5. mommy Says:

    apa rembatan dan pelaburan yg berjaya? share laa. 😛

  6. - tety - Says:

    aku lps beranakkan Armand, mmg dk pakai flat sandal jek la.. g keja, g jalan… kekadang jek la pakai wedges.. tu pun kalo g keja jek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: