Rembatan pertama


12/12/2008
Originally uploaded by Elin

Gap dah start sale ari ni. Semalam waktu saya berjalan-jalan di Gardens belum sale lagi.

Tup tup ari ni cuci mata kat Midvalley, dah SALE up to 40% apa lagi naik ‘sheikh’ kejap. Konon tadi vow to myself tak nak masuk kedai anak-anak esp. Mothercare sbb dah 2 kali visit ke MC beratus2 abis tiap kali masuk. Sekali hah, masuk GAP jadi citer lain.

Selamat sopping!

p/s: Baju gegirl, lawa-lawa and saya geram. Beli baju utk anak pompuan saya si nina la nampak gayanya..

Advertisements

6 Responses to “Rembatan pertama”

  1. mommy Says:

    wow..dh rembat! alamak..weekends byk kenduri, camne nk membuat rembatan ni? hehe

  2. ummi Says:

    ku pegi mv semalam. tp dgn tebby. takleh meroyan shopping. laki ku itu bukan kaki sopping. baru jap jalan dah sakit keting. comey ahh yang kotak2 tu.

  3. shay Says:

    aku baru dpt sms dr GAP kejap tadik bagitau ada sale up to 40%…ada anak nie asik shop2 utk anak je hehe

  4. okinokiyo Says:

    ohh nasib baik hpon ku rosak xleh baca sms.Semalam saye gi Garden jugak.Kenapakah tak berjumpa or terserempak?Jam haram giler babeng kann kann?

  5. Mrs.FHM Says:

    sama lah dekat Madinah nih…Gap, mothercare, Adams kids semua bj beby tgh sale…dan amat murahsss….

    Beby sy masih dlm perut tapi baju dia dah neuh lemari….yg 6 months pon dah ader kekekek…geram sbb cute2 sgt punya pasal….

  6. mrsdjones Says:

    ish.. kene pegi GAP asap ni :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: